Hogyan tudnál megszólalni magabiztosan angolul bármilyen szituációban pusztán konyhanyelvi angoltudással?

Ismerd meg a Beszélni Jó Programot!

Te is irigykedve tekintesz arra, aki csípőből tudja, hogyan igazítson útba egy eltévedt turistát? Amikor hallgatod őt, ismerősen csengnek a szavai, de Te magad már nem tudnád összerakni a mondatokat. Pedig van már mögötted jó pár óra angol tanulás, az alap nyelvtani szerkezetekkel is tisztában vagy, de nem áll össze a kép. Akkor Neked soha nem lesz sikerélményed az angol terén?

Hogy tetszene, ha Te is könnyedén, gátlásaidat meghazudtolva tudnád kifejezni magad angolul bármilyen szituációban?

A Beszélni Jó Programmal pontosan ezt éred el

Heti 2 alkalommal találkozunk 90 percre, egy kávézóban. Azt szeretnénk, hogy élményként és ne tantárgyként tekints az angolra. Ehhez vendégünk vagy egy finom, gőzölgő kávéra vagy teára, ami megalapozza a hangulatot is egyben.

Minden héten egy-egy gyakran előforduló szituációt vesézünk ki, azaz megtanulod a szituációk szókincsét és kifejezéseit, majd ott helyben BE IS GYAKOROLJUK. A fókusz azon van, hogy ne minél több ismeretet tömjünk beléd, hanem hogy flottul használni tudd a megszerzett tudásod.

Kommunikációs technikákat is tanítunk, hogy szituációtól függetlenül is képes legyél boldogulni a hétköznapi életben. Nem tankönyvi angolt tanítunk, hanem a mai élő nyelvet!

Vágysz arra, hogy legyen önbizalmad angolul megszólalni bármilyen helyzetben?

Akkor várunk Téged a Beszélni Jó Programon!

Hol és mikor lesz a Beszélni Jó Program?

hétfő - szerda 10:00-11:30

Bodza Bár

Kecskemét, Rákóczi út 16.

 

 

vagy

 

kedd - csütörtök 17:30-19:00

Bodza Bár

Kecskemét, Rákóczi út 16.

 

Kezdő nap:

bármelyik hétfő vagy kedd

A Program egy-hónapos egységekben érhető el, és annyi hónapra jössz, ahány után azt érzed, már nincs szükséged több irányított beszédfejlesztési közegre, és már jöhet az élesbeni kipróbálás.

És mennyibe kerül mindez?

A Beszélni Jó! Program, ami az alapja minden kommunikációnak,
mindössze 22.900 Ft/hó,

a 3. hónap után 19.900 Ft/hó!

Ha szeretnél rövid idő alatt jelentősen javítani kommunikációs készségeden, jelentkezz a Beszélni Jó Programra! Kiinduló tudásodtól függően maximum fél év alatt könnyedén fogsz tudni társalogni angolul minden fontos szituációban.

Tudod mit? Nem kell most döntened. Gyere el egy próba órára INGYEN, nézd meg hogyan és mit tanítunk, és ráér csak utána meghoznod a döntést. Az innivalódra így is a vendégünk vagy! Rendben?

A próba órára itt jelentkezhetsz:

Mi fog történni ha jelentkezel ingyenes próba órára?
Azonnal fogsz kapni egy visszaigazoló e-mail-t a megadott e-mail címedre. A levél tartalmazza a szükséges információkat ahhoz, hogy el tudj jönni a próba órára. Kéretlen leveleket nem küldünk, mert számunkra fontos, hogy azt kapd, amit kértél.